lørdag den 14. maj 2011

Store blinkerdag

Så oprandt dagen hvor der skulle monteres blinkere, og ikke mindst få dem til at virke med nyt relæ og ny styrkontakt fra en moderne Yamaha. Det smarte ved at vælge en nyere kontakt fra en mc af samme mærke er at så er farverne til ledningerne de samme. Så skulle tudehornet gerne tude  når der bliver trykket på den kontakt.

Min gode ven Steen har en  SR,, 500 som han købte som ny. Og den er i dag i bedre stand end da han slæbte af med den fra forhandleren i Århus. Den har været både på Nordkap og i de Østrigske alper  Så en touringmaskine kan også se sådan ud...


Den er til salg, Kan afhentes for meget få penge i forhold til den stand den er i. Der er skiftet skruer og den er forbedret og forskønnet på flere områder. Lige et par clip-on'er på og så er den bare smart.
Husk at Steen. han er Jyde, så prisen er sat til at den skal forhandles.!!!!
Tlf. 2374 7331

Og så kom der gang i ledningsarbejdet på min egen Sr.
Utrolig så rodet det bliver i en lygte med tiden.
Voila-- så er der lys i begge, og endda på en gang. Ikke dårligt. Men heller ikke særlig brugbart. Indtil videre opdagede vi to ting. For det første at der er en lille kortslutning i kontakten, samt at relæerne ofte ikke kan finde ud af ledblinkere, da der er for lidt modstand. Der skal derfor enten bygges en sådan ind på ledningen der sendere strøm til kontakten fra relæet eller der kan sættes en pære ind i stedet for. Den kan så sidde under sædet og blinke lystigt uden at nogen kan se det. Modstanden skal være på ca 7 ohm. .
Efter dette arbejde kørte jeg ud i natten med mine smarte blinkere tændt på fuldt blus. Det var sejt.....og så enormt fjollet ud.

1 kommentar:

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet